top of page

Werkwijze

Nadat we kinderen hebben opgespoord die hulp nodig hebben, bezoeken we de ouders, eventueel de school. Wij checken of er een werkelijke armoede situatie is. Bij twijfel geven we geen hulp.

Alleen kinderen die echt hulp nodig hebben, komen in aanmerking. Dit heeft te maken met de thuis situatie. Meestal als de ouders niet in staat zijn om inkomen te verwerven, is hulp nodig.Vervolgens betalen we school, ziekenhuis of instelling rechtstreeks. Zodoende weten we zeker dat het geld op de goede plek terecht komt.  

 

Regelmatig bezoekt iemand van het bestuur onze gesponsorde kinderen in Gambia om te controleren of het goed gaat en het geld goed besteed wordt. Kleinschalig 1 op 1. Geen grote projecten, geen betalingen aan mensen die een graantje willen mee pikken. 

Doneren
qr code.png

"Er blijft teveel aan de strijkstok hangen" hoor je vaak. Terecht, sommige goede doelen organisaties maken er een potje van. Met een enorm salaris voor de directeur. Daarom hebben wij besloten dat wij onze eigen kosten betalen. Bijvoorbeeld de vliegreizen en verblijf. Zodoende komt uw geld goed terecht en wij zijn blij met iedere gift.

Voor een klein bedrag kan een kind een heel jaar naar school. Of is een levens veranderende operatie, hulpmiddel of medicijn mogelijk.

Doneert u ook?

Mail ons via het onderstaande formulier!

Of maak uw gift over naar NL91 RABO 0140 8687 04 t.a.v. "Gambia Child", Nieuwendijk.

 

Omdat de stichting de ANBI status heeft van de belastingdienst, is uw gift belasting aftrekbaar.

Het RSIN (Rechtspersonen en samenwerkings-verbanden Informatie Nummer) is: 852925049

Thanks! Message sent.

ZIJ ZIJN BLIJ MET UW GIFT 

Image-2
7
2017 Groepsfoto
2
bottom of page