top of page
Search
  • francien4

Mary, Francien en Wim op reis


De afgelopen maanden is er nogal wat gepasseerd. Ons contact met de mediator is, in gezamenlijk overleg, beëindigd. Dat betekent ook dat ons project van het schooltje, The Roots, is gestopt. Het contact met de kinderen gaat gelukkig gewoon door, en in onze zoektocht naar een goed alternatief zijn we gestuit op www.harthouse.gm.

Dit is een logeeropvanghuis voor gehandicapte kinderen, geleid door de Engelsman Geoff Hunswick en zijn vrouw. De kinderen komen daar vijf dagen per week. Harthouse regelt het vervoer, de kinderen slapen daar vier nachten, de kinderen doen oefeningen, en krijgen les. Wij hebben inmiddels uitgebreid contact met Harthouse, en hebben bij verschillende mensen in Gambia geïnformeerd. Het staat erg goed bekend. We gaan in oktober kijken, en als het kan willen we een aantal sponsorkinderen daar plaatsen.

We hebben een nieuwe contactpersoon in Gambia. Zijn naam is Tycoon. Hij bezoekt voor ons de kinderen en brengt daarvan verslag uit, over hoe het met hen thuis gaat, op school, en hoe het met de gezondheid staat. Gambia Child zamelt voor hem kleding en andere spullen in, en laat dat naar hem verschepen. Op deze manier kan hij zijn familie onderhouden. De verzendkosten betaalt hij aan de stichting terug.


37 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page