top of page
Search
  • francien4

Nieuwsbrief Gambia Child oktober 2017


Beste sponsoren en Gambia Child vrienden,

Ik (Francien) ben sinds 23 oktober weer in Gambia. Carine (ons nieuwe bestuurslid) was hier al ruim 3 weken. Wat heeft ze al veel werk verzet voor de Stichting. Bijvoorbeeld heeft ze al zoveel dingen rechtgezet en georganiseerd zoals betalingen voor transport, afspraken met onze mediators en ook de administratie van de winkel houdt ze bij.

Ze maakt steeds duidelijke overzichten en maakt het ook begrijpbaar voor de gehandicapte kinderen die in de winkel werken en de contactpersonen. Ze neemt bijv. overal de bush taxi naartoe zodat we minder geld verspillen aan dure taxi's voor toeristen. De bush taxi kost meestal maar 50 cent of zo en rijden een vaste route. Je zit dan wel als haringen in een ton in een busje dat met touw en draad aan elkaar hangt, maar dat geeft niet. Intussen bezoeken we de kinderen thuis en op school.

Zondag hadden we een feestje georganiseerd met ongeveer 25 sponsorkinderen. Ze kwamen samen met een verzorger (ouder of ander familielid). Iedereen kreeg benachin (gekruide rijst met kip en groente). De verzorgers waren ons erg dankbaar, ook wat we deden als stichting voor hun gehandicapte kinderen. Ze bidden iedere dag voor ons. Natuurlijk voelen we ons gezegend, dat we dit werk weer steeds mogen doen.

Wat is dit mooi, dank jullie wel lieve mensen. Want het gaat natuurlijk om het geld wat jullie aan onze stichting doneren. Daardoor hebben de kinderen een kans!

Zeer warme groetjes,

Carine

Francien


26 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page